Duatló de Puig-reig 2009

Èxit de participació en el VIIè Duatló de Puig-reig amb més de 300 atletes que van recórrer un circuit exigent de 7km. a peu, 22 amb BTT i 2 més a peu. En un dia excel·lent es va veure un gran nivell competitiu. Èric Diaz (CN Reus Ploms) es va imposar sobre el corredor local Jordi Riera (Club Triatló Lluçanès) que va estar a punt d'atrapar-lo al tram en BTT. Montse Martínez (CN Reus Ploms) va ser la guanyadora inqüestionable.

Vídeo resum del duatló

Vols una còpia en DVD d'aquest vídeo?
Aviat disponible versió llarga

Classificacions

Categoria masculina

  1. Èric Díaz Martín (C.N. Reus Ploms) 1h:32:48
  2. Jordi Riera Valls (Club Triatló Lluçanès) 1h:34:25
  3. Gabriel Crosas Salvans (Ass. Esp. Diedre) 1h:38:30

Categoria femenina

  1. Montse Martínez Guerrero (C.N. Reus Ploms) 1h:56:41
  2. Montserrat Serral Soler (Ass. Esp. Diedre) 2h:06:46
  3. Mariona Catedra Ferrando (Cycles Ayats) 2h:10:03

Fotos i més informació

Comentaris

També ha estat la meva primera duatló. L\'he trobat molt dura per a la meva (escassa) preparació de running, però l\'experiència ha estat fantàstica. El tram de BTT, simplement espectacular. Perfectament organitzada, tracte, material, senyalització, regals, espai... Molt bé. L\'any que vé, a preparar-la millor, a fer millor temps i a tornar a gaudir.

deciros que era mi primera duatlo y disfrute de lo lindo,durilla para mi nivel pero alguna vez tenia que ser la primera.poneros un 10 a la organizacion,amabilidad de los colaboradores y todo en general.gracias y nos vemos el año que viene.saludos.

Afegeix un nou comentari