Duatló i triatló

Duatló de Puig-reig 2012

Cristofer Bosque en el darrer tram de BTT

La desena edició d'un dels duatlons més antics de la Catalunya central va coronar guanyador l'atleta local Cristofer Bosque, el qual va fer valer la seva experiència sobre la bicicleta per imposar-se sobre els seus rivals, tot i el temps que havia perdut en el primer tram corrent. 210 atletes van participar en la prova que pujava corrent fins al Turó de la Senyera, i llavors marxava amb bicicleta cap al sector de la riera de Merlès per corriols estrets i divertits.

Duatló de Puig-reig 2011

Participant del Duatló

La novena edició d'un dels duatlons de muntanya més veterans de la Catalunya central ha portat gairebé 300 duatletes a Puig-reig. 7 quilòmetres corrent, 22 en bicicleta de muntanya i 2 més corrent que l'atleta més ràpid, l'avianès Pau Bartoló ha cobert amb només 1:45, amb més d'un minut de diferència del segon. En categoria femenina d'ha imposat la Mariona Càtedra.

Duatló de Puig-reig 2010

Baixada del Turó de la Senyera

Més de 300 participats s’han donat cita a Puig-reig en la 8a edició d'un duatló que aquest any ha endurit el recorregut, tant en distància com en dificultat. Francesc Fréixer s'ha imposat amb gran autoritat, distanciant-se del segon classificat en més de 4 minuts. En la categoria femenina la guanyadora ha estat Montserrat Serral. El primer tram a peu s'ha disputat als voltants del Turó de la Senyera, i el tram en BTT a la Riera de Merlès.

Duatló de Puig-reig 2009

Pas pel Turó de la Senyera

Èxit de participació en el VIIè Duatló de Puig-reig amb més de 300 atletes que van recórrer un circuit exigent de 7km. a peu, 22 amb BTT i 2 més a peu. En un dia excel·lent es va veure un gran nivell competitiu. Èric Diaz (CN Reus Ploms) es va imposar sobre el corredor local Jordi Riera (Club Triatló Lluçanès) que va estar a punt d'atrapar-lo al tram en BTT. Montse Martínez (CN Reus Ploms) va ser la guanyadora inqüestionable.

Marcatge Duatló de Puig-reig

L'Àngel amb els rovellons

Tot just una setmana abans de la celebració del VIè Duatló de Puig-reig, sortim amb les bicicletes a marcar el recorregut del tram de l'itinerari btt. Ens topem amb alguns bolets que ralenteixen la nostra marxa. Els corredors també s'aturaran si veuen un rovelló?