Mountain Runners

Marató de Muntanya de Berga 2013

Pau Bartoló, guanyador de la Marató 2013

En un dia esplèndid de muntanya, el corredor avianès dels Mountain Runners Pau Bartoló es va imposar amb absoluta autoritat a la Marató, entrant a meta amb 12 minuts d'avantatge sobre el segon classificat, Xevi Subiñà. Bartoló fa fer un dels millors temps mai aconseguits a la Marató, 4:25. La corredora també dels Mountain Runners Rosa Valls va dominar en tot moment la cursa en categoria femenina, i va entrar a meta amb un temps de 5:38. Més de 200 corredors i corredores van participar a la Marató, i 150 ho van fer a la Cursa d'Alta Muntanya.

Cursa Pedraforca - Saldes 2011

Abel Codina, corredor dels Mountain Runners del Berguedà

De nou la cursa del Pedraforca ha estat espectacular, molt disputada i amb una elevada participació. La mítica muntanya berguedana ha estat escenari una vegada més de la cursa puntuable per a la Copa Catalana de Curses de Muntanya. Aquesta és una de les proves més especials del calendari, sobretot per la dificultat tècnica del seu recorregut. Gerard Españó s'ha endut la victòria en categoria masculina en una aferrissada lluita amb Marc Carós, i Marta Garcia s'ha imposat en categoria femenina, amb força marge sobre la segona classificada Rosa Valls.