duatló

Duatló de Puig-reig 2012

Cristofer Bosque en el darrer tram de BTT

La desena edició d'un dels duatlons més antics de la Catalunya central va coronar guanyador l'atleta local Cristofer Bosque, el qual va fer valer la seva experiència sobre la bicicleta per imposar-se sobre els seus rivals, tot i el temps que havia perdut en el primer tram corrent. 210 atletes van participar en la prova que pujava corrent fins al Turó de la Senyera, i llavors marxava amb bicicleta cap al sector de la riera de Merlès per corriols estrets i divertits.

Duatló de Puig-reig 2011

Participant del Duatló

La novena edició d'un dels duatlons de muntanya més veterans de la Catalunya central ha portat gairebé 300 duatletes a Puig-reig. 7 quilòmetres corrent, 22 en bicicleta de muntanya i 2 més corrent que l'atleta més ràpid, l'avianès Pau Bartoló ha cobert amb només 1:45, amb més d'un minut de diferència del segon. En categoria femenina d'ha imposat la Mariona Càtedra.

Duatlons de Terra Endins 2009

Logotip Duatlons de Terra Endins

Per segon any consecutiu s'ha creat un calendari comú de duatlons de muntanya que agrupa competicions de diferents pobles de les comarques d'Osona i el Berguedà durant els mesos de tardor i hivern. A més a més de les classificacions de cada prova n'hi ha una de global del circuit. Una de les peculiaritats d'aquestes proves és que admeten la participació individual o per equips.

Duatló de Puig-reig 2008 - suspès

Duatló de Puig-reig 2008Després de 3 dies plovent les pistes i camins de Puig-reig van quedar impracticables. Es van fer modificacions del recorregut d'última hora, ja que la Riera de Merlès havia crescut molt, i fins i tot el mateix dia es van fer canvis. El diumenge al matí continuava plovent intensament, i pensant en la seguretat dels 350 participants, es va suspendre la prova. Aquí teniu un curt vídeo amb la crònica dels esdeveniments.
Subscriure a duatló