Raid i pedalada de Cal Marçal 2010

Una nova edició dels ja tradicionals Raid i Pedalada de Cal Marçal marcada per l'elevada participació que va superar les expectatives de l'organització. A nivell competitiu es va imposar Guillem Muñoz, però li va tocar patir a causa d'una distracció, i el ciclista local Cristofer Ruano va estar a punt de superar-lo, tot i que finalment en segona posició.

Cursa Cavalls del Vent 2010

La segona edició de la cursa ha estat un èxit de participació amb prop de 600 corredors i un èxit esportiu ja que el guanyador, Miguel Ángel Heras ha batut en rècord, establint-lo en 9:06 h. L'exigent circuit amb més de 85 km. i 6.000 metres de desnivell positiu ha estat un gran repte per les corredors i corredores que han anat desfilant pels dos vessants del Moixeró.