Duatló de Puig-reig 2009

Èxit de participació en el VIIè Duatló de Puig-reig amb més de 300 atletes que van recórrer un circuit exigent de 7km. a peu, 22 amb BTT i 2 més a peu. En un dia excel·lent es va veure un gran nivell competitiu. Èric Diaz (CN Reus Ploms) es va imposar sobre el corredor local Jordi Riera (Club Triatló Lluçanès) que va estar a punt d'atrapar-lo al tram en BTT. Montse Martínez (CN Reus Ploms) va ser la guanyadora inqüestionable.

Vídeo resum del duatló

Classificacions

Categoria masculina

  1. Èric Díaz Martín (C.N. Reus Ploms) 1h:32:48
  2. Jordi Riera Valls (Club Triatló Lluçanès) 1h:34:25
  3. Gabriel Crosas Salvans (Ass. Esp. Diedre) 1h:38:30

Categoria femenina

  1. Montse Martínez Guerrero (C.N. Reus Ploms) 1h:56:41
  2. Montserrat Serral Soler (Ass. Esp. Diedre) 2h:06:46
  3. Mariona Catedra Ferrando (Cycles Ayats) 2h:10:03

Comentaris

També ha estat la meva primera duatló. L\'he trobat molt dura per a la meva (escassa) preparació de running, però l\'experiència ha estat fantàstica. El tram de BTT, simplement espectacular. Perfectament organitzada, tracte, material, senyalització, regals, espai... Molt bé. L\'any que vé, a preparar-la millor, a fer millor temps i a tornar a gaudir.

deciros que era mi primera duatlo y disfrute de lo lindo,durilla para mi nivel pero alguna vez tenia que ser la primera.poneros un 10 a la organizacion,amabilidad de los colaboradores y todo en general.gracias y nos vemos el año que viene.saludos.

Afegeix un nou comentari