Cavalls del Vent

Cavalls del Vent 2013

Núria Picas, guanyadora de CdV2013

L'edició 2013 del popular ultratrail augmentava la distància fins als 100 km., però això no va espantar als gairebé 900 corredors i corredores que van sortir de Bagà disposats a recórrer els camins del Parc Natural Cadí-Moixeró. Luis Alberto Hernando va fer bons els pronòstics i s'imposà després d'anar bona part de la cursa amb un grupet de 5 corredors. En categoria femenina no hi va haver color, i la campiona Núria Picas va revalidar per segon any consecutiu el títol. Vídeo resum.

Cavalls del Vent 2012

Kilian Jornet, guanyador de la prova

L'edició del 2012 es recordarà per la mort de l'atleta Teresa Farriol a causa de la hipotèrmia en una cursa molt exigent per les duríssimes condicions meteorològiques, amb pluja constant, vent i molt de fred. La tràgica notícia deixa sense importància les victòries amb rècord de Kilian Jornet i Núria Picas, els quals van tenir paraules de record per la malaurada corredora.

Cavalls del Vent 2009

La primera edició de la cursa Cavalls del Vent va ser un èxit esportiu i de participació, amb gairebé 350 atletes recorrent un dur itinerari de 80 quilòmetres i 5.800 metres de desnivell enmig del Parc Natural Cadí Moixeró, sortint des de Bagà. Jessed Hernàndez es va endur la victòria amb un temps espectacular de 9:31. Corinne Favre va guanyar en categoria femenina. Una cursa molt emocionant i especial en què només acabar suposava un gran èxit. Vídeo resum.