Duatlons de Terra Endins 2009

Logotip de Duatlons de Terra Endins

Per segon any consecutiu s'ha creat un calendari comú de duatlons de muntanya que agrupa competicions de diferents pobles de les comarques d'Osona i el Berguedà durant els mesos de tardor i hivern. A més a més de les classificacions de cada prova n'hi ha una de global del circuit. Una de les peculiaritats d'aquestes proves és que admeten la participació individual o per equips.

Cal destacar la possibilitat de crear equips independentment de la pertinença o no a alguna organització o club, amb un mínim de 3 participants. Pel que fa a la classificació, puntuen els millors resultats de la meitat més una de les proves realitzades. El sistema de punts afavoreix la participació en el major nombre de proves. S'estableixen categories masculina i femenina (sènior, veterà i màster) i també una categoria per equips.

Calendari dels Duatlons de Terra Endins

Més informació a: www.duatlonsterraendins.cat, mail: info@duatlonsterraendins.cat

Comentaris

Comentaris

Em sembla molt be l\\\'idea d\\\'agrupar totes aquestes curses
pero el preu de la inscripcio es bastan cara a
mes diuen assegurance inclossa i pels que ja estem federats que ???? paga paga i torna paga gracies

Jo no crec que sigui car, l\'any passat la vaig fer i crec que si has de pagar més però està tant ben organitzat com ho fan la colla apamunt, ja val la pena, a més et regalen un mallot guapíssim no una samarreta com en moltes altres duatlons això segur que encareix el preu...

Ens veiem el dia 21 a sant pere de torello!!!!!

Car és poc!! jo mirant el tríptic el primer que se m\'acut pensar és...com carai tenint 23 patrocindors i col.laboradors, a sobre et fan pagar 30 euros!

qui la trobi cara que vagi a un Ironman...l\'organització va ser un 10 i la prova ESPECTACULAR, si ho trobes car, fes un entreno pel teu compte i t\'espaviles. FELICITO A LA GENT QUE VA COL.LABORAR A BELLMUNT, GENIAL!!!!!

Afegeix un nou comentari