Cicle de Muntanya 2008

Cicle de projeccions de muntanya

Com ja comença a ser tradició, a principis de març els aficionats a la muntanya tenim una cita amb Cicle Muntanya, un cicle de xerrades i projeccions plenament consolidat en què s'aborden les diferents disciplines i aproximacions al món de la muntanya. Es celebra entre els dies 3 i 9 de març a Puig-reig, Gironella i Berga.

Pel cicle han passat grans figures del món de l'alpinisme, l'escalada i la competició. En l'edició del 2008 podrem gaudir dels relats de diferents disciplines lligades al món de la muntanya, per exemple grans escaladors com Iñaki Cabo o Armand Ballart, l'"Spiderman" Alain Robert, el campió del món de curses de muntanya Kílian Jornet, o l'aventurer sobre rodes Sergi Fernández.

Agenda de projeccions i conferències

  • Dilluns 3 de març - Iban Bessa Ladakh, trekking i ascensions al tíbet Indi. (21h. Llar d'avis Puig-reig)
  • Dimarts 4 de març - Iñaki Cabo Escalada en gel. (21h. Llar d'avis Puig-reig)
  • Dimecres 5 de març - Armand Ballart Gran escalador català, escalades d'aventura per la península. (21h. església vella Gironella)
  • Dijous 6 de març - Sergi Fernandez 7 deserts en bicicleta i en solitari. (21h. església vella Gironella)
  • Diviendres 7 de març - Kilian Jornet Campió del món d'esquí de muntanya i curses de muntanya. (21h. teatre municipal de Berga)
  • Dissabte 8 de març - Alain Robert L'increible home aranya, escalada en lliure en edificis. (20h. teatre municipal de Berga)
  • Diumenge 9 de març - Marc Batard Un dels millors alpinistes mundials de la dècada dels 80. (19h. teatre municipal de Berga)

Més informació: http://www.ciclemuntanya.cat

Organitzen: CquiE (Centre Quitxalla Excursionista), CAG (Centre Alpí Gironella), i CEB (Club Esquí Berguedà).

Afegeix un nou comentari